اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه ،17 مهر 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/07/16 - 11:29
  • - تعداد بازدید: 20
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۵۹۰۰ تن کود در کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد

شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت:ابتدای سال جاری تاکنون پنج هزار و ۹۰۰تن کود شیمیایی برای کشاورزان در استان تامین و توزیع شده است.

172852739

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به نقل از خبرگزاری ایرنا، سید علی لاهوتی افزود: امسال تاکنون پنج و هزار و ۸۰۰ تن کود ازته، ۵۰ تن کود فسفاته و ۴۷ تن کودهای پتاسه از محل تولیدات داخلی و واردات برای کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد تامین شده است.

وی بیان کرد:همچنین شرکت خدمات حمایتی کشاورزی جهت کشت پاییزه در سراسر استان اقدام به تامین و توزیع انواع نهادهای کشاورزی مورد نیاز کشاورزان کرده است.

لاهوتی ابراز داشت: با جذب به موقع سهمیه شهرستانی توسط جهاد کشاورزی شهرستان‌ها قبل از شروع فصل کشت، نیاز کشاورزان سراسر استان برای کشت پاییزه مرتفع شده است.

وی عنوان کرد: کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان از ابتدای مرداد ماه سال جاری تاکنون برای کشت پاییزه کشاورزان اقدام به خرید و توزیع نهاده‌های کشاورزی مورد نیاز کرده و تاکنون مقدار ۸۳۰ تن کود ازته، ۴۸ تن کود فسفاته و ۴۵ تن کود پتاسه توزیع شده است.

لاهوتی تصریح کرد: با توجه به اینکه قدرت خرید بعضی از کارگزاران برای تامین به موقع کود پایین است، برنامه‌ریزی لازم با بانک کشاورزی جهت اخذ اوراق بهادار برای خرید کود به صورت اعتباری مدت دار فراهم شده است.

وی ادامه داد:همچنین برای افزایش قدرت خرید بهره‌برداران پرداخت یارانه مستقیم به کشاورز برای خرید کودهای فسفاته و پتاسه در حال انجام است.

لاهوتی ابراز داشت: تاکنون تمام کشاورزانی که در سامانه ثبت نام کرده‌اند یارانه به آنها پرداخت شده است.

۱۲۰هزار خانواده کهگیلویه و بویراحمدی از طریق درآمد حاصل از کشاورزی امرار معاش می‌کنند

  • گروه خبری : اخبار,دیگر رسانه ها
  • کد خبر : 295568
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب